Drinkwateroplossing bij DEME Group

Binnen handbereik, efficiënt en een meerwaarde bij u op kantoor.

De uitdaging van kantoren

Het vinden van lekker, fris en gezuiverd water voor jezelf, de medewerkers of de klanten is vandaag de dag geen gemakkelijke taak. U moet flessenwater kopen, naar de winkel gaan of bestellingen plaatsen bij drankleveranciers. Dit kost niet alleen tijd, maar ook geld.

De bidon flessenwater systemen zijn ook niet altijd de optimale oplossing voor op kantoor. In de winter staan er te veel bidons in de berging en in de zomer te weinig. Dit zorgt voor onnodige opslagruimte en onnodige kosten. Bovendien kan het leiden tot ontevredenheid bij de medewerkers of klanten wanneer er geen water beschikbaar is.

  • Logistieke uitdaging bij het verdelen van water
  • Enorme ecologische voetafdruk door flessenwater
  • Afhankelijkheid van externe leveranciers
  • Tijdrovend proces
Rudy Vermeer, DEME Group

De oplossing

Zeg vaarwel tegen de problemen van het aankopen en opslaan van zware bidons. Dankzij onze drinkwaterfonteinen hoeft u niet langer rekening te houden met bestellingen van water of grote opslagruimtes. Onze drinkwaterfonteinen bieden u altijd lekker, fris en gezuiverd water (plat, bruis en/of heet water) binnen handbereik.

Onze drinkwaterfonteinen bieden niet alleen een gemakkelijke en duurzame oplossing voor het drinkwaterprobleem in uw kantoor, maar ook een milieuvriendelijke. U vermijd onnodige plastic afval en draagt zo bij aan een schonere omgeving. Bovendien zullen uw medewerkers of klanten tevreden zijn met de altijd beschikbare en smaakvolle waterbron van onze waterfonteinen.

  • Handige en tijdbesparende oplossing
  • Heerlijk water binnen handbereik
  • Milieuvriendelijke keuze, waarmee u onnodig plastic afval vermijdt
  • Financieel rendabel

Een succesverhaal in de kijker

Video komt binnenkort online

Europabank

Europabank

Benieuwd naar meer?

Ontdek alle succesverhalen

Wist je dat overstappen van plastic flessen naar een waterfontein je ecologische voetafdruk op slag met 95% verkleint? Logisch ook: je bespaart in 1 klap op afval, transport en opslagruimte.

Meer van dit?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief


© 2023 GreenlifePro - Alle rechten voorbehouden