Werken met flessenwater in de horeca brengt heel wat nadelen met zich mee. De aankoop is duurder in vergelijking met het gebruik van leidingwater. Extra kosten voor opslag en transport zijn ook niet te vermijden. Vaak leidt de opslag al snel tot plaatsgebrek.
Flessenwater brengt veel leeggoed met zich mee. Het terugbrengen van lege flessen en het beheer van het leeggoed vergt veel tijd en energie. Bovendien kan het afvoeren van lege flessen een ecologische voetafdruk achterlaten, wat niet in lijn is met de toenemende vraag naar duurzaamheid en milieubewustzijn in de horeca.
Dankzij ons HorecaConcept kan u tot 95% meer winst genereren dan traditioneel met flessenwater zonder in te boeten in kwaliteit. Integendeel, dankzij onze Clear Water waterzuiveraar in de HORECA wordt de algemene drinkwaterkwaliteit zelfs verbeterd.
Door de zeer compacte solide en gebruiksvriendelijke apparatuur wint u veel tijd en heeft u ook geen nood meer aan de vele opslagruimte. Met andere woorden u krijgt gezond, lekker en goedkoper water voor uw zaak.
“De samenwerking met GreenlifePro is goed verlopen. GreenlifePro biedt een goede service. Ik zou GreenlifePro willen aanbevelen.”
Zaakvoerder Bon Appetit
Benieuwd naar meer?
Wist je dat overstappen van plastic flessen naar een waterfontein je ecologische voetafdruk op slag met 95% verkleint? Logisch ook: je bespaart in 1 klap op afval, transport en opslagruimte.