PowerUnit

Compacte oplossing om in elk huidig systeem te implementeren? Het kan!

De uitdaging van Thomas

Als eigenaar van een groot tuincentrum stoot je gemakkelijk op enkele uitdagingen als gevolg van een energiecrisis. Deze problemen hebben een direct invloed op serres, winkels en andere faciliteiten. Een stabiele en aangename omgevingstemperatuur is essentieel voor de gezondheid en welzijn van de planten.

Naast de constante warmte die we nodig hebben is een hoog energieverbruik om onze klanten en planten de juiste behoeften te voorzien ook een must. Winkels verlichten, serres verlichten, etc. Om deze problemen aan te pakken, zochten we naar de juiste oplossing om onze serres, winkels en andere faciliteiten te verwarmen en voldoende energie te voorzien.

  • Constante, stabiele temperaturen nodig voor de planten.
  • Veel energieverbruik voor serres, winkels en andere faciliteiten.
  • Zowel planten als klanten de juiste behoeften voorzien.
  • Algemeen veel warmte en energie nodig.
PowerUnit

De oplossing

GreenlifePro heeft dé oplossing voor uw probleem als gevolg van een energiecrisis al dan niet. De GLP PowerUnit is een compact apparaat dat in elke sector kan worden gebruikt waar veel warmte en energie nodig is. Dankzij het compacte formaat is de PowerUnit perfect implementeerbaar in uw huidige systemen, zonder ingrijpende aanpassingen.

De GLP PowerUnit biedt een constante warmte- en energievoorziening. Met geavanceerde technologieën genereert dit innovatieve apparaat efficiënt warmte en energie, waardoor uw planten optimaal kunnen groeien en uw winkel goed verlicht blijven. Bovendien is de PowerUnit milieuvriendelijk en duurzaam.

Ik wil graag meer informatie
  • Efficiënte warmte- en energievoorziening
  • Gebruik van duurzame energiebronnen
  • Ondersteuning van duurzaamheidsdoelen
  • Compact formaat voor eenvoudige implementatie

Een succesverhaal in de kijker

“GreenlifePro heeft me zelf gecontacteerd en was al een tijdje op zoek naar een meest geschikte oplossing. De PowerUnit was de meest compacte oplossing die ik vond om in mijn huidig systeem te implementeren. En het was een hele fijne samenwerking.”

Thomas Claes

Tuincenter Claes

Benieuwd naar meer?

Ontdek alle succesverhalen

Wist je dat overstappen van plastic flessen naar een waterfontein je ecologische voetafdruk op slag met 95% verkleint? Logisch ook: je bespaart in 1 klap op afval, transport en opslagruimte.

Meer van dit?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief


© 2023 GreenlifePro - Alle rechten voorbehouden