Drinkwateroplossing bij woonzorgcentrum De Wingerd

Ecologisch, hygiënisch en ergonomisch in de zorgsector? Het kan!

De uitdaging van Jan, directeur WZC De Wingerd

De zorgsector is een belangrijke pijler in onze samenleving en het garanderen van basisbehoeften zoals water is essentieel. Echter, het verdelen van water binnen zorginstellingen blijkt een ingewikkelde logistieke uitdaging te zijn.

Het proces is logistiek inefficiënt en tijdrovend, waardoor het personeel kostbare tijd verliest die beter besteed kan worden aan de zorg voor patiënten. De zware bakken zijn niet altijd ergonomisch verantwoord, waardoor het risico op letsels toeneemt.

  • Logistieke uitdaging bij het verdelen van water
  • Enorme ecologische voetafdruk door flessenwater
  • Afhankelijkheid van externe leveranciers
  • Tijdrovend proces
Jan Vanwezer, directeur WZC De Wingerd

De oplossing

Onze op maat gemaakte drinkwateroplossing kan geïnstalleerd worden op verschillende afdelingen of belangrijke locaties in de Residenties, waardoor de opslag en logistiek van flessenwater niet langer nodig is. Dit heeft niet alleen enorme ecologische impactreductie van 95%, maar zorgt ook voor financiële voordelen.

Met de drinkwateroplossingen bieden wij een efficiënte oplossing om de tijd en energie van medewerkers in de zorg te besparen. Zo kunnen de zorgmedewerkers zich volledig richten op de zorg van hun patiënten.

  • Opslag van flessenwater verleden tijd
  • Duurzaamheid en vermindering CO2
  • Geen verloren tijd door distribueren van flessenwater
  • Onafhankelijke oplossing van hoogwaardige kwaliteit

Een succesverhaal in de kijker

“De groene weg is voor ons een heel erg belangrijk thema. We hadden dit project al langer op stapel staan en het is dankzij GreenlifePro dat we het heel erg snel hebben kunnen realiseren.”

Jan Vanwezer

Directeur WZC De Wingerd

Benieuwd naar meer?

Ontdek alle succesverhalen

Did you know that your carbon footprint instantly reduces by 95% by switching from plastic bottles to a water fountain. Logical too: you save on waste, transport and storage in one go.

More of this?
Subscribe to our newsletter


© 2023 GreenlifePro - All rights reserved