PowerUnit

PowerUnit in combinatie met biopropaan zorgt voor een budgetvriendelijke keuze!

De uitdaging van Filip, CEO van Antwerp Amusement Center

Als bedrijf hebben we niet altijd de luxe om aardgas ter beschikking te hebben. Maar dat betekent niet dat we niet duurzaam kunnen ondernemen. Door creatief te zijn en te zoeken naar alternatieven, zijn we erin geslaagd om onze activiteiten op een duurzame manier uit te voeren.

Het verduurzamen van onze activiteiten heeft echter ook uitdagingen met zich meegebracht. Een van deze uitdagingen is het verwarmen van onze grote bedrijfsruimtes. Na een uitgebreide zoektocht hebben we uiteindelijk met GreenlifePro een oplossing gevonden voor deze uitdaging.

  • Enorme ruimtes verwarmen en voorzien van elektriciteit
  • Klimaatcomfort voor alle bezoekers
  • Niet inboeten aan elektriciteitsvoorziening
  • Hoge energiekosten
PowerUnit

De oplossing

Dankzij onze GreenlifePro PowerUnit kan je uw eigen energie lokaal produceren. Dit toestel is zeer compact en voorziet, afhankelijk van het gevraagde elektriciteitsverbruik, een constante stroom vanaf 5,0 kW tot 2MW. Niet enkel krijg je goedkopere stroom en warmte, via biopropaan is deze energie 100% CO2 neutraal en duurzaam geproduceerd.

Biopropaan zorgt ervoor dat de GreenlifePro PowerUnit wordt gevoed waardoor de PowerUnit elektriciteit levert. Door de afkoeling van het toestel kan je die warmte gebruiken voor de verwarmingsinstallaties van deze enorme grote ruimtes.

  • GreenlifePro PowerUnit
  • Niet enkel elektriciteit maar ook warmte
  • Comfortabel en makkelijk
  • 100% CO2 neutrale voeding = GROENE energie

Een succesverhaal in de kijker

“De samenwerking met Primagaz is enorm goed verlopen en heeft ons de nodige advies gegeven over de installatie. Dankzij biopropaan hebben we zowel de voeding van de GreenlifePro PowerUnit als het verwarmen van de hal volledig ecologisch kunnen opzetten.”

Filip Meeus

Antwerp Amusement Center

Benieuwd naar meer?

Ontdek alle succesverhalen

Did you know that your carbon footprint instantly reduces by 95% by switching from plastic bottles to a water fountain. Logical too: you save on waste, transport and storage in one go.

More of this?
Subscribe to our newsletter


© 2023 GreenlifePro - All rights reserved