Drinkwateroplossing bij B-Well

Kostenbesparende drinkwateroplossing voor Fitness & Wellness.

De uitdaging van Kris, eigenaar B.Well

Het gebruik van flessenwater in de fitness kan verschillende impact en problemen met zich meebrengen. Eerst en vooral, de opslag van grote hoeveelheden flessenwater is cruciaal omdat al de ruimtes zodanig in gebruik zijn voor andere apparaturen en materialen.

Daarnaast kan het continu aankopen van flessenwater een financiële last zijn voor de zaak. Het aanschaffen van dure automaten die voortdurend bijgevuld moeten worden en een grote energiekost met zich meebrengt is ook geen oplossing. De plastic verpakking neemt ook toe doordat klanten vaak wegwerp pet flessen meebrengen tijdens het sporten en weggooien in de fitness.

  • Opslagruimtes moeten optimaal benut worden
  • Financiële last door grote aankopen
  • Dure investeringen die tijdrovend zijn
  • Overvloed aan plastic verpakkingen
Elena Peeters, eigenares B-Well

De oplossing

Met onze compacte drinkwateroplossingen moet je niet langer tussen uw klanten door uw frigo’s aanvullen. Door te kiezen voor onze oplossingen vermijd je het constant aankopen van flessenwater, wat zorgt voor minder afval en een positieve impact heeft op het milieu. Bovendien kan je de extra kosten die vrijkomen investeren in fitnessapparatuur.

In combinatie met onze mooie, personaliseerbare flessen (in allerlei materialen beschikbaar) geeft dit een mooie, extra uitstraling van uw fitness. Klanten kunnen voortdurend gebruik maken van het steeds fris en gezond water binnen handbereik.

  • Handig, compact en stijlvol
  • Geen stockageruimtes meer nodig
  • Integreerbaar in elke fitnesszaak
  • Makkelijk te gebruiken oplossing die exact geven wat de klanten vragen

Een succesverhaal in de kijker

“De samenwerking met GreenlifePro is goed verlopen. GreenlifePro biedt een goede service. Ik zou GreenlifePro willen aanbevelen.”

Kris Talboom

B.Well

Benieuwd naar meer?

Ontdek alle succesverhalen

Wist je dat overstappen van plastic flessen naar een waterfontein je ecologische voetafdruk op slag met 95% verkleint? Logisch ook: je bespaart in 1 klap op afval, transport en opslagruimte.

Plus de ceci?
Abonnez-vous à notre newsletter


© 2023 GreenlifePro - Tous les droits sont réservés