Drinkwateroplossing in de zorgsector

Drinkwateroplossing in de zorgsector

Ecologisch, hygiënisch EN ergonomisch in de zorgsector? Het kan!

ZORGSECTOR
G080
G061
Het probleem

Onze zorgsector heeft een prominente plaats in onze maatschappij. Dit zorgt jaarlijks voor een complexe logistieke puzzel om een basisproduct als water in de zorg binnen de Residenties intern te verdelen. Dankzij de enorme volumes flessenwater is de ecologische impact ervan niet te ontkennen. Hierdoor bent u afhankelijk van een externe leverancier, hetgeen verschillende risico’s met zich meebrengt naar leveringen toe, maar ook op vlak van hygiëne.

  • Logistiek inefficiënt en zeer log
  • Tijdsverlies
  • Ergonomisch zwaar
  • Afhankelijk van externe leveranciers
De oplossing

Wij bieden met onze speciaal ontworpen GreenlifePro drinkwateroplossing aan voor de zorgsector. Zo kan er op verschillende diensten of op belangrijke plaatsen in de Residenties een drinkwateroplossing voorzien worden. Hierdoor is niet alleen de opslag van het flessenwater verdwenen, maar is ook de interne, logistieke omslachtigheid verleden tijd. Met 95% minder ecologische impact, met een zeer groot financieel voordeel. Wij willen voor deze waardevolle WZC medewerkers kostbare tijd vrijmaken met onze GreenlifePro drinkwateroplossingen, die ze dan kunnen investeren in de belangrijke zorg voor de Residenten of patiënten.

  • Lokale oplossing per afdeling
  • Geen gesjouw meer met flessen of leeggoed
  • Onafhankelijke oplossing van hoogwaardige kwaliteit
  • Financieel zeer rendabel en enorm tijdsbesparend

Tap

Vaste tap

Fontein

Drinkwaterfontein

Flessen

Gepersonaliseerde flessen
WZC DE WINGERD

GreenlifePro kan ik aanbevelen omdat ik er zelf goede ervaring mee heb. GreenlifePro in één woord zou onrecht aandoen aan GreenlifePro. Ik vind hun reactiesnelheid erg bijzonder. En dat ze mee nadenken naar wat voor ons de juiste oplossing is.”

- Jan Vanwezer - Directeur photo

- Jan Vanwezer - Directeur

WZC DE WINGERD
Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.