💪 Meet the team!

Ronan Van Looy.

Wie is Ronan?
Ronan is 21 jaar en vrij recent begonnen bij GreenlifePro. Hij kwam 1 maart 2021 in het bedrijf terecht. Naast het bellen naar de klanten om de planning op te maken is hij vooral bezig met het vervangen van de filters, jaarlijks onderhoud regelen, watertoestellen plaatsen, demonteren of verplaatsen, check-up van de koelers etc. … Naast zijn job bij GreenlifePro sleutelt hij graag aan wagens samen met zijn vader.

Hoe ben je bij GreenlifePro terechtgekomen?

Via mijn schoonbroer Matthias Lemmens die hier al werkte. GreenlifePro zocht extra techniekers en mijn schoonbroer had met 1 april voor de grap gezegd om hier te komen solliciteren en nu werk ik er nog steeds. (lacht)

Hoe zijn jouw eerste maanden binnen het bedrijf verlopen als nieuwkomer?
Die zijn heel goed verlopen. Met dank aan mijn schoonbroer lag ik vrij snel goed in de groep. Ik wist op voorhand wel iets van techniek doordat ik in mijn vorige job automecanicien was, maar toch heb ik hier nog veel moeten bijleren en was er veel nieuw.

Wat is jouw takenpakket?
Dit is zeer gevarieerd. Ik ben vooral bezig met het installeren van de drinkwatersystemen. Dit houdt in dat ik de waterfonteinen monteer op de plaats waar ze moeten komen, onderhoud van de waterverzachters, jaarlijks onderhoud van de filters en wat de meeste mensen soms vergeten is dat dit zeer belangrijk is om dit jaarlijks te vervangen voor het kwaliteit en de hygiëne van het water. Naast het monteren van de drinkwaterfonteinen help ik Thomas en Matthias waarbij nodig wanneer er een PowerUnit moet geïnstalleerd worden.

Waar ben je trots op?
Wanneer elke installatie en interventie die we doen, vlekkeloos verloopt. Na het installeren van toestellen controleren we altijd of alles werkt en wanneer dit perfect werkt, geeft het wel een trots gevoel dat we het goed doen !

Wanneer voel je het meest voldaan op het werk?

Als ik vertrek bij een klant en hij of zij tevreden is met de werken die zijn gebeurd en wanneer je een complimentje krijgt dat ze zeer tevreden zijn met onze toestellen en werking. Mijn werkdag is volledig afgerond wanneer alles terug proper ligt in het magazijn en de camionettes klaar staan voor de volgende dag zodat we minder tijd verliezen om dit ’s morgens nog in te laden.

Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.