💪 Meet the team!

Groepsfoto GLP techniekers met stagiaire

Marwan E.Y.GreenlifePro maakt met veel plezier deel uit van het leerproces voor gemotiveerde studenten. Dankzij een stage op de werkvloer kunnen ze de technieken die ze geleerd hebben op school omzetten in de praktijk. Zo wil GreenlifePro zich engageren voor jongeren die de handen uit de mouwen willen steken, om zo technische vaardigheden te kunnen ontwikkelen op de werkvloer en in de praktijk! Marwan E.Y. studeert CV en Sanitaire Installaties in de Technische School Mechelen en komt het schooljaar 2022-2023 bij GreenlifePro stage lopen. We vroegen alvast wat hij er tot nu toe al van vond.

Wat zijn je eerste indrukken over GreenlifePro en hoe verloopt het?
“Mijn eerste indruk wanneer ik hier voor het eerst kwam was onmiddellijk heel goed. De sfeer is zeer familiaal en iedereen is zeer vriendelijk. Naarmate de stage vordert is deze indruk zeker versterkt en voel ik me goed in de groep. Alles verloopt heel goed, er wordt duidelijk overlegd wat er moet gebeuren, alles is zeer interessant en er zijn al heel wat dingen die ik heb bijgeleerd.”

Wat zijn de dingen die je al hebt gedaan en wat hoop je nog zeker te leren?
“De eerste dag was het vooral meekijken en uitleg krijgen over het bedrijf en de werking van de toestellen. GreenlifePro is gespecialiseerd in Drinkwateroplossingen en Energie. Zo bieden ze o.a drinkwaterfonteinen en watertapinstallaties aan voor horecazaken, bedrijven, scholen, enz. Met de PowerUnit bieden ze een ecologische oplossing aan om de energiekosten te doen dalen. Zo heb ik al watertapinstallaties mogen plaatsen en assisteren. Buffervaten zetten, voorbereidend werk wanneer de PowerUnit installatie komt, hulpstukken vastdraaien etc. Ik heb nu nog maar een klein deeltje gezien over de installatie van een PowerUnit. Hopelijk kom ik nog meer te weten en mag ik zelfstandig CV en sanitaire aansluitingen voorzien.”

Waarom heb je uiteindelijk voor GreenlifePro gekozen?
“Wanneer ik op de website ging kijken, zag alles er zeer interessant uit en wou ik meer weten over het bedrijf en zijn toestellen. De leerstof die ik geleerd heb wil ik graag omzetten op de werkvloer dus leek GreenlifePro me de juiste keuze. Vanuit mijn eerste gesprek gaven ze me hier een goed gevoel en kon ik zeker een meerwaarde bieden als stagiaire dus mijn keuze was snel beslist.”

Hoe sta jij tegenover stage lopen tijdens je studieopleiding?
“Ik vind dit zeker een meerwaarde, het geeft afwisseling in de dingen die je leert op school en de werkelijkheid op de werkvloer. Zo kan je andere dingen bijleren op je stage dan op school. Voor laten is dit ook een pluspunt want je went aan het werkritme en ontwikkeld vaardigheden die je later kan gebruiken.”

Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.