💪 Meet the team!

Jorinde Vanderzypen.

Wie is Jorinde?
Dat ben ik! Vandaag is het aan mij om eens zelf in de kijker te staan. Samen met Chris en onze Officedog Laica vertegenwoordigen wij de vrouwelijk kant van GreenlifePro. Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig met fietsen, kajakken, geocaching en wandelen.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf?
Ik ben Digital Sales & Technical Drawing Consultant van GreenlifePro. Dit gaat van de Social Media en de website onderhouden, opmetingen bijstaan, hydraulische schema’s maken, foto’s maken van de installaties tot creatieve dingen uitwerken zoals onze Experience Room op kantoor.

Wat deed je voor je bij GLP begon?
Ik ben afgestudeerd als interieurvormgever en heb ik 2 jaar gewerkt in een e-fulfilmentbedrijf. Hierna kwam er een kans om bij GreenlifePro te beginnen en nu zit ik hier al een jaar (lacht).

Hoe is jouw eerste jaar hier verlopen?
Heel snel! Ik verschiet er van dat er al een jaar voorbij is. Ik heb hier al heel veel geleerd over de drinkwaterfonteinen, de PowerUnit en de werking van alles. Soms loop ik een dagje mee met de techniekers om een handje te helpen en dat doet ook veel om alles beter te begrijpen. Ik heb natuurlijk iets heel anders gestudeerd dan wat ik nu doe van job maar ik ben blij dat ik af en toe de mogelijkheid krijg om iets creatiefs uit te werken.

Hoe zou jij de sfeer hier omschrijven?
Heel goed, ik vind het fijn om in een familiebedrijf terecht te komen, iedereen heeft zo een goede band met elkaar omdat iedereen elkaar kent. Uiteraard is er altijd plaats voor grapjes en onze spontane darttoernooien waar vaak ook gelachen wordt.

Waar ben je trots op?
Het eerste creatieve project dat ik heb mogen ontwerpen was een nieuwe inkombalie voor Chris omdat ze hier echt achter verstopt zat (letterlijk). Het was super om heel het proces mee te maken van een blanco papier tot de plaatsing van de balie. Dankzij ons super team was dit project zo klaar en hebben onze handige techniekers de balie volledig zelf gerealiseerd. Na de balie mocht ik ook de Experience Room onder handen nemen en dit was wederom een mooi eindresultaat (al zeg ik het zelf, lacht).

Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.