💪 Meet the team!

Chris achter haar bureau

Chris Vanhumskercken.

Wie is Chris?
Chris is de mama van de zaakvoerder. Samen met haar man en 2 zonen hebben ze het familiebedrijf GreenlifePro opgestart. Beginnend van aan de keukentafel tot het vestigen in de ‘oude Quick van vroeger in Bonheiden’ tot de huidige nieuwbouw. Naast het harde werk maakt ze graag tijd voor gezellig dineren met de familie, wandelen, lezen, creatief bezig zijn en met Laica naar de hondenschool gaan.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf en hoe zou jij dit omschrijven aan anderen?
Ik doe voornamelijk het administratieve deel binnen GLP. Dit gaat van telefoons beantwoorden, mails beantwoorden, het opzoeken van meubels voor onze klanten tot de gepersonaliseerde flessen die ze bij de toestellen krijgen om deze tot een goed einde te brengen. Nu ik niet meer de enige vrouw binnen GLP ben bedenk ik samen met Jorinde leuke items voor het aankleden van het kantoor qua koffiehoek, nieuwe receptie of seizoensgebonden decoratie. Zo komt er toch weer een vrouwelijke touch in het interieur van GreenlifePro.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Dit start met het aanvullen van de koffiehoek want met een verse kop koffie start je de dag beter, of twee!! (lacht). Hierna komt het bekijken en beantwoorden van de mails en bestellingen doen. Elke dag op het vaste uur staat Laica onze bedrijfshond aan mijn bureau te kwispelen voor het dagelijks wandelmomentje en ’s middags zorg ik voor de nodige hongerige magen van de mannen. Nadien overloop ik samen met onze techniekers de taken en zorgen we ervoor dat alles duidelijk gepland staat.

Hoe vind je het om met je eigen gezin een familiebedrijf te runnen en zijn er voordelen of nadelen aan?
Is zeker een uitdaging maar ook wel leuk maar dit heeft soms zowel voor als nadelen. Je kan uiteraard de nodige dingen bespreken als familie of beslissingen nemen maar anderzijds is GreenlifePro steeds aanwezig. Als we gezellig op restaurant gaan bij één van onze klanten, komt GreenlifePro altijd aan bod dus dit is in die zin moeilijk of zelfs niet los te laten. Dit komt misschien ook omdat we met zen allen er voor gaan en steeds succesvol willen zijn/worden.

Wat is jouw onvergetelijk moment binnen GLP?
Dit is zeker en vast de vooruitgang in toch wel korte termijn. Van aan de keukentafel thuis, naar huur van een gebouw tot aankoop en uiteindelijk onze zeer mooie renovatie van het gebouw die we tot een goed einde gebracht hebben. Dus eigenlijk de start van onze, toch wel vrij grote verbouwing!

Wat zou jij nog graag op jouw To Do lijst zetten?
Als het binnen GreenlifePro zou zijn dan graag eens op een ski-trip gaan met heel het GLP-team. Wanneer het enkel met de familie zou zijn dan onze huwelijksreis nog eens overdoen op de Malediven.

Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.