💪 Meet the team!

Carlos Garcia Garrote.

Wie is Carlos?
Carlos is nog maar 10 maanden bij het GreenlifePro-team en heeft op deze korte tijd al enorm veel bijgeleerd. Zijn functie binnen het bedrijf is technische adviseur. Naast zijn job bij GreenlifePro is hij zeker te vinden in de fitness of op de golf. Na de inspanning komt er ook ontspanning en dat doet hij het liefst door te koken of te lezen.

Hoe zou jij je job omschrijven?
Klanten zo goed mogelijk adviseren en helpen met onze GreenlifePro drinkwateroplossingen. Hiervoor gebruiken we de aangeleerde klanten approach.

Wat vind je zo leuk aan deze job?
Vanuit het bedrijf krijg ik targets opgelegd die ik daarna zelfstandig en met de nodige flexibiliteit moet behandelen. Door dit zelfstandig te mogen uitwerken krijg ik hierdoor meer ervaring in het vak en geeft het mij een push om me elke dag 200% in te zetten.

Wat is de sfeer tussen de verkopers en de rest van het team?
Super! We zijn zo een tof team dat zeer goed op elkaar is ingewerkt, vandaar de goede bedrijfsresultaten (lacht). Vanaf het eerste moment dat ik hier begon te werken merkte ik dat ik me thuis ging voelen in dit familiebedrijf.

Wanneer voel je je het meest voldaan op het werk?
Wanneer ik mijn agenda volledig vol kan boeken met mogelijke nieuwe leads en afspraken. Niets voelt beter aan als een perfect doorlopend schema wanneer je doorheen België rijdt en daarna de nodige en voldoende resultaten boekt van die ingeplande afspraken.

Hoe kijk jij terug op het begin van je traject tot nu?
Mijn traject heeft toch wat ups and downs gekend, zeker omdat ik niet gewoon was om met klanten te communiceren en nieuw was in dit vak. Als ik terugkijk naar hoe ik begonnen ben in vergelijking met nu ben ik enorm trots op het doorzettingsvermogen dat ik heb gevonden door de wekelijkse coaching. Dit heeft mij zeker geholpen om deze bedrijfswereld beter te leren kennen en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.