PowerUnit in Amusementensector

PowerUnit in de amusementensector

Biopropaan in samenwerking met onze PowerUnit zorgt voor een budgetvriendelijke keuze!

AMUSEMENT
GreenlifePro E-karting
Het probleem

Niet ieder bedrijf heeft aardgas maar denkt er toch aan om duurzaam en economisch te ondernemen door een eigen GreenlifePro energiecentrale te plaatsen. Vaak denkt men dat er de plaats en de ruimte er niet voor is om enorme installaties te kunnen plaatsen.

Want ook hier hebben al onze klanten zeer grote ruimtes, indoor speelhallen, bowlingbanen, indoorkarting, escaperooms, indoor pretparken, enz. … Die dienen voorzien te worden van heel veel energie en verwarming.

  • Enorme ruimtes te verwarmen en te voorzien van elektriciteit
  • Klimaatcomfort voor alle bezoekers
  • Niet inboeten aan elektriciteitsvoorziening in deze enorme ruimtes
  • Hoge energiekosten
De oplossing

Dankzij onze GreenlifePro PowerUnit kan je uw eigen energie lokaal produceren. Dit toestel is zeer compact en voorziet, afhankelijk van het gevraagde elektriciteitsverbruik, een constante stroom vanaf 5,0 kW tot 2MW. Niet enkel krijg je goedkopere stroom en warmte, via biopropaan is deze energie 100% CO2 neutraal en duurzaam geproduceerd.

Biopropaan zorgt ervoor dat de GreenlifePro PowerUnit wordt gevoed waardoor de PowerUnit elektriciteit levert. Door de afkoeling van het toestel kan je die warmte gebruiken voor de verwarmingsinstallaties van deze enorme grote ruimtes.

  • De GreenlifePro PowerUnit
  • Niet enkel elektriciteit maar ook warmte
  • Comfortabel en makkelijk
  • 100% CO2 neutrale voeding = GROENE energie
AB E-KARTING CENTER

“De samenwerking met Primagaz is enorm goed verlopen en heeft ons de nodige advies gegeven over de installatie. Dankzij biopropaan hebben we zowel de voeding van de GreenlifePro PowerUnit als het verwarmen van de hal volledig ecologisch kunnen opzetten."

- Filip Meeus photo

- Filip Meeus

AB E-KARTING
Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.