fbpx

💪 Meet the team!

Jason Potums.

Wie is Jason?
Jason begon in augustus 2021 bij GreenlifePro. Hij werd opgeleid om de drinkwatersystemen te plaatsen, repareren en onderhouden te gaan doen. Naast deze opleiding helpt hij waar nodig bijvoorbeeld, bij de installatie van de PowerUnit. Naast het werken bij GreenlifePro kan je hem op zondag vinden bij de Scouts. Daarnaast spreekt hij graag af met zijn vrienden.

Wat is jouw takenpakket?
Tijdens mijn opleiding bij GLP heb ik vooral geleerd hoe de drinkwatertoestellen werken en is dit voornamelijk mijn grootste taak. Het opbellen van klanten voor het jaarlijks onderhoud, filters gaan vervangen, herstel en het installeren van de toestellen. Ook de kleinere klusjes op kantoor vind ik enorm plezant om te doen en wanneer mijn collega’s hulp nodig hebben bij het opbouwproces van de PowerUnit help ik mee.

Hoe ben je bij GLP terecht gekomen?
Ik had een openstaande vacature voor technieker zien staan en ik hou wel van uitdaging ook al is dit niet iets wat ik heb geleerd tijdens mijn studies, maar dat maakt het juist leuker om dingen te leren. Tijdens mijn gesprek sprak deze job mij onmiddellijk aan omdat deze ook veel variatie met zich meebrengt.

Hoe zijn jouw eerste maanden binnen het bedrijf verlopen als nieuwkomer?
De eerste maanden waren super leerrijk en vandaag de dag leer ik nog altijd dingen bij. Ik voel me goed bij deze groep en denk dat dit wel het belangrijkste is om ergens te werken waar het vanaf de eerste dagen klikt.

Wat vind je zo leuk aan deze job en hoe omschrijf je de sfeer?
Vanaf het eerste moment is het hier toch wel een huiselijke sfeer binnen het bedrijf en dit stimuleert me om extra goed mijn best te doen.

Zijn er dingen die je geleerd hebt in deze korte tijd dat je hier werkt?
Er zijn al heel veel dingen die ik heb geleerd. In het begin kende ik eigenlijk niets van watertoestellen of PowerUnits maar dat is wel al flink geëvolueerd. In de eerste periode was het veel meerijden met mijn collega’s en leren hoe alles werkt maar nu kan en mag ik al veel alleen op pad gaan.

Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.