fbpx

💪 Meet the team!

Thomas Logist

Thomas Logist.

Wie is Thomas?
Thomas is recent 19 jaar geworden en de jongste van heel het GreenlifePro-team, maar dat houdt hem niet tegen om mee te draaien in het familiebedrijf. Na zijn studies heeft hij onmiddellijk besloten om mee in dit team te stappen en GLP groter te maken. Thomas is één van de 4 techniekers die graag bij u langskomt om alles op te meten. Daarnaast is hij vooral gespecialiseerd in het technische deel van het vak en de installaties van de PowerUnit. Naast zijn werk houdt hij zich graag bezig met actieve dingen zoal Fitness en Karting.

Hoe zou jij je job omschrijven aan anderen?

Enorm variërend ! Het is zeer afwisselend doordat geen enkele klant is zoals de vorige, elke keer zijn er andere obstakels waar er rond gewerkt moet worden (som ook letterlijk obstakels) Lacht!
We hebben natuurlijk een planning die we maken en afwerken maar deze kan altijd veranderd worden op de moment zelf. Wanneer er een klant belt voor een dringende interventie dan zorgen we ervoor dat er iemand van ons de dag zelf nog langs kan komen of proberen we het telefonisch op te lossen.

Wat is het eerste dat je doet wanneer je aan jouw dag begint?
Het eerste wat ik doe is de koelers die op de testbank staan nakijken en of deze naar behoren functioneren zodat deze zo snel mogelijk terug kunnen naar hun eigenaars. Als dit in orde is dan overloop ik met mijn collega’s techniekers wat er op de planning staat en wie wat gaat doen. Voor we effectief vertrekken en aan de interventies beginnen is het zeer belangrijk dat we altijd eerst onze camionetten nakijken of alles ingeladen is en overlopen we een checklist met materialen die we die dag nodig hebben.

Zijn er dingen die je geleerd hebt in de tijd dat je hier werkt?
Ik heb elektromechanica gestudeerd dus wanneer ik hier begon wist ik wel al veel bepaalde dingen maar naar verloop van tijd heb ik toch al mijn kennis over een CV installatie hier geleerd. Dankzij zowel opleidingen als werkervaring heb ik alsook mijn diploma als gasinstallateur behaald.

Hoe zou jij de sfeer omschrijven binnen de techniekers omdat jullie toch elke dag samen op pad zijn?
Zeer leuke maar ook ernstige sfeer. Als we naar een klant rijden wordt er veel gelachen en gezeverd maar eens we ons werk moeten doen zijn we wel gefocust op onze job. De sfeer binnen de techniekers is uitermate top omdat we allemaal jonge gasten zijn en zitten vaak op het zelfde niveau. Er wordt hard gewerkt maar toch is er ruimte voor hier en daar een grap.

Waar ben je trots op?
Ik ben toch wel trots op wat ik al heb bereik tijdens mijn eerste werkjaar. Enorm veel bijgeleerd over heel veel onderdelen van het vak en dat ik deze kennis in praktijk kan omzetten is fantastisch!

Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.