fbpx

💪 Meet the team!

Bureau_boven GreenlifePro

Pieter-Jan Pouillie.

Wie is Pieter-Jan?
Pieter-Jan of eerder bekend als “PJ voor de vrienden” is 36 jaar en werkt reeds 1,5 jaar bij GreenlifePro. Zijn functie binnen het bedrijf is Key Account manager. Naast zijn job bij GLP is hij een zeer actieve persoon, hij heeft steeds gevoetbald tot semi-professioneel niveau en daarnaast beoefend hij ondertussen al 20 jaar tennis.

Wat houdt de job in van een Key Account manager?
Detecteren van opportuniteiten en aanboren van nieuwe sectoren. Hierbij vind ik het zeer belangrijk om een goede vertrouwensrelatie op te bouwen met de klanten en deze zo goed mogelijk te adviseren omtrent hun energiekosten en het helpen om deze sterk naar beneden te brengen.
Tevens doe ik ook de opvolging en sta ik altijd klaar om een antwoord te bieden bij eventuele vragen of opmerkingen.
Door mijn vorige ervaring zoek ik naar nieuwe samenwerkingsconstructies die GreenlifePro vooruit kunnen helpen.

Wat deed je voor je bij GLP begon en wat sprak je zo aan ?
Hiervoor was ik Key Accountmanager Nationaal van Sipwell. Mijn functie daar bestond uit het opstarten van samenwerkingen met multinationals of het verder uitbouwen omtrent hun wateroplossingen naar werknemers/klanten toe.
Daarnaast stemde ik ook de verschillende departementen, omtrent de dossiers met de multinationals, binnen Sipwell af om de samenwerking met deze bedrijven te versterken.

Jij bent 1 van de 4 verkopers, hoe omschrijf jij de sfeer binnen die functie?
Wat ik enorm belangrijk vind is dat we elkaars ervaring sterk met elkaar delen waardoor we op vlak van sales, persoonlijk dan, kunnen groeien en van elkaar leren. Daarnaast is het essentieel om ook amicaal met elkaar om te gaan en zo een sterke band creëren waarin we steeds klaar staan om elkaar te helpen.

Wat vind je zo leuk aan deze job?
De diversiteit die binnen mijn functie aanwezig is vind ik enorm uitdagend. Verder is het aftoetsen en uitwerken van nieuwe opportuniteiten, zoals het aansnijden van nieuwe sectoren, een leuk aspect van de job.
Hierdoor ervaar ik de vrijheid om ‘out of the box’ te denken en zo nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen.
Ik ben ook iemand dat houdt van humor en dat is juist het toffe aan GreenlifePro, dat we tussen de drukke werkperiodes door, ook tijd kunnen maken voor een streepje humor.

Wat zou jij zeker nog willen doen in je leven en staat zeker op je TO DO lijst?
Graag wil ik verre oorden bezoeken en nieuwe plaatsen ontdekken samen met mijn partner Athena. Daarnaast wil ik wel verder van het leven genieten met goed gezelschap met een hapje en een drankje.

Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.