🌍 Nieuw project

Container GLP
greenlifepro powerunit container
greenlifepro powerunit container

Ideeën in ontwikkeling.

GreenlifePro is gestart met een vernieuwend project en hier zijn een aantal redenen voor:

Wanneer er te weinig ruimte is binnen het bedrijf is er de optie om onze GLP PowerUnit buiten te installeren. Als onze GLP PowerUnit effectief buiten komt te staan moet deze uiteraard overdekt worden. Dit lossen we op door eenvoudig zelf een beschutting te voorzien of door de klant zelf.
We trachten dit uiteraard zo efficiënt mogelijk te doen en steeds in samenspraak met de klant.

Doormiddel van een container te gebruiken is dit voor een groot deel opgelost als deze optie geschikt is op uw locatie.

Nog een groot voordeel om voor deze optie te kiezen is dat we bij GreenlifePro zelf de installatie kunnen voorbereiden en alles netjes kunnen plaatsen in de container. Als deze klaar is wordt de container tot bij de klant vervoert en op de juiste locatie geplaatst. Dit bespaart in werkuren, verplaatsingskosten en CO2 uitstoot.
Mits we de container op voorhand voorbeiden moet er enkel ter plaatsen nog alles aangesloten worden, alsook de techniekers minder aanwezig zijn bij de klant zelf waardoor we hen en zijn klanten niet te veel storen.

Esthetisch kan dit ook een mooie meerwaarde bieden voor uw bedrijf. Alles staat samen in 1 ruimte en kan afgesloten worden wanneer nodig.

Conclusie:
GreenlifePro probeert op deze manier iedereen te helpen om zo onze GLP PowerUnit te kunnen installeren in elke sector.
Heeft u niet voldoende ruimte binnen om heel de installatie te kunnen plaatsen maar wel voldoende buitenruimte, kan u dus kiezen voor 2 mogelijkheden:
1. Onze GLP PowerUnit buiten installeren met een overdekte ruimte die GreenlifePro voorziet of die door uzelf voorzien wordt.
2. Onze GLP PowerUnit, buffervat, schouw etc volledig klaar geïnstalleerd in een container waar enkel de aansluiting nog moet gebeuren ter plaatsen.

Voor welke optie zou u opteren? Laat het ons gerust weten.

Maak een afspraak

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en dan nemen wij graag contact op met jou.